Kom og vær kok på restaurant Rudolf Mathis

Datoer for kokkeskolen findes under eventkalenderen.

Program for Kokkeskole

Kl. 12.00
 Ankomst til Rudolf Mathis
, hvor vi spiser en let frokost sammen. Man får introduktion til den fem retters menu.

Kl. 13.30 Vi går i køkkenet. Sammen med kokkene arbejder vi på at klargøre aftenens fem retters menu.

Kl. 15.00 
Serveres en kop kaffe

Kl. 17.00 
Evt. ledsagere ankommer til restauranten.
 Her vil vi lave et kort sensorik-kursus, hvor de grundlæggende retningslinjer for kombination af mousserende vin og mad 
gennemgås – der smages selvfølgelig på dejlig vin og  canapeer.

Kl. 18.00 Vi går til bords og alle kokkene går i køkkenet og anretter den første af de fem retter. Vi spiser den første ret sammen og går derefter i køkkenet til anden ret og så fremdeles. Der serveres vinmenu til de fem retter og vi har under middagen en dialog omkring vin- og madsammensætning.

Kl. 22.30 
En dejlig dag på Rudolf Mathis afrundes med kaffe og petits fours.
I får bogen “Rundt om Rudolf Mathis”  samt kokkeforklæde med hjem.

Pris og tilmelding

2400 kr. pr. person og 600 kr. pr. ledsager.

Bestil plads nu