Kalenderen

Eventkalender 2018

By 22/12/2014 No Comments

Kokkeskole
7., 14., 22., og 28. marts
Kokkeskole – en dag i
køkkenet med kokkene.

Påskesøndag
1. april
Restauranten er åben

Skaldyrsarrangement
den 4. maj
med bobler og skønne vine
i samarbejde medi Niche Vine

Store fiskeaften
7. september

Bourgognearrangement
5. oktober

Bordeaux aften med store vine fisk og vildt
I selskab med Peter Winding.
2. november

Kokkeskole
Onsdag den 7., 14., 21. og  28. november

Temaaftener i november i selskab med Nils-Peter Holm
Hver torsdag kl. 18.30
alle aftener er udsolgte, dog stadig ledige pladser

29. november med Jesper Sivebæk.
(Læs mere på www.jespersivebaek.com)

Julemenu
Fra fredag den 23. november – 22. december

Nytårsmenu
ud af huset
31. december
Afhentes mellem
kl. 13.00 og 16.00