Vinarrangement

Bordeauxaften Redaktør af Vinbladet, Peter Winding – Fredag den 2. november, kl. 18.30

By 21/10/2016 No Comments

Aperitif:
Champagne André Clouet, Silver, Grand Crû

Appetizer:
Syltede andekråser med selleriremoulade
Snegle i Orlydej med urtemayonnaise
Sylte med svampe og skinke

1. ret
Crémet suppe med rødtunge, muslinger og sprød top med urter
2016, Château Picque-Caillou, App. Pessac-Léognan

2. ret
Dampet pighvar med Karl Johansvampe og trøfler
2016, Château Latour-Martillac, Grand Cru Classé, App. Pessac-Léognan

3. ret
Stegt havtaske med sprød pancetta, perleløg og sauce Matelot
2003, Château Kirwan, Grand Cru Classé, App. Margaux

4. ret
Piece de Boeuf med ristet marv på sprød toast med persille, skalotteløg og sauce Bordelaise
2002, Château Grand Puy Lacoste, Grand Cru Classé, App. Pauillac

5. ret
Farseret hare Royal med andelever og svampe
2000, Château Pontet-Canet, Grand Cru Classé, App. Pauillac

6. ret
Karameliseret butterdej med hvid chokoladecréme, appelsinparfait & syltede appelsiner
2015, Château Guiraud, Premier Grand Cru Classé, App. Sauternes

Kaffe med sødt

Pris pr. kuvert kr. 2500,-