Majmenu 2019

Forretter

Feuilleté med torskesalat, hummer, fjordrejer, grønne asparges og ramsløg

Pighvar med stegt jomfruhummer, citrongræs og ingefærsauce

Hovedretter

Grillede fisk med vilde asparges, aspargestærte og sauce beurre blanc

eller

Stegt, farseret duebryst med forårsgrønt, nye kartofler og morkelsauce

Ost/dessert

 Frisk gedemælksost med citronmarmelade, oliven og rugmelsfladbrød

Rabarberfromage med sprød nøddebund, syltede rabarber og fromage blanc sorbet

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 445,-

(forret, hovedret, ost eller dessert)

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 495,-

(forret, forret & hovedret)

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)