Juli menu

Forretter

Salat med hummer, sprød tuile, friske ærter og rød hyldeblomstsirup

Ristet knurhane med tomat, oliven, grillet piment og persillecréme

Hovedretter

Fisk fra brændegrillen med sprøde, marinerede sommergrønsager, syltede perleløg og nye kartofler

eller

Perlehønebryst og ballotine med kantareller, majs og nye gulerødder

Ost/dessert

 Milde, franske alpeoste med Waldorfsalat

Mazarin med brændt, hvid chokolade, sprøde flager, jordbærmousse og koldskålssorbet

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 395,-

(forret, hovedret, ost eller dessert)

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 445,-

(forret, forret & hovedret)

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)