September menu

Forretter

Fragilité med jomfruhummer, jomfruhummermousse, hummermayonnaise og sirup af rosa grape

Stegt pighvar, ravioli med svampefyld og kantarelsauce

Hovedret

Fisk fra brændegrillen, blomkålsgratin, crûdité, bagt selleri,

pommes fondant og sauce beurre blanc

Ost/dessert

Franske rødkitoste med æble- pærekompot og friske hasselnødder

Blommedessert med mirabelletærte, blommetrifli, bagte blommer og vanilleis

 

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)