November menu

Forretter

Friskpillede fjordrejer med saltsyltede citroner og sprøde flager

Crémet safransuppe med pighvar, rødtunge og kammusling

Pighvar med Karl Johan svampesauce

Hovedret

Fisk fra brændegrillen, sprød kurv med syltede græskar, pommes fondant og sauce beurre blanc

Dessert

Appelsinkage med parfait, ristede mandler, chokolade og karamelkurv med appelsinsorbet

 

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

Tilvalg

Franske oste med tilbehør kr. 135,-

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)