Aftenmenu – November

Forretter

Rødtunge med citrongræs, ingefær og friskpillede fjordrejer

Ristet pighvar med jordskokker og Karl Johansvampe

Hovedretter

Fisk fra gril med savoykål, sprød kurv med speltrisotto og skorzonerrødder

eller

Canettebryst og ballotine med bagte pigeonæbler og tranebærsauce

Ost/dessert

Roquefort og Bleu de Causses

eller

Lun Vacherin Mont d’Or

Chokolade- appelsindessert med sprøde chokoladeflager

 

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 445,

4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin ti hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1495,-

(sælges kun til hele bordet)