Julemenu 2019

Fra 16. november til og med 21. december

  1. servering
    Østers naturel med confit af citron
    Ristet kammusling med appelsinsirup
    Gratineret knivmusling med panko
    Carpaccio af havtaske med lime

2. servering
Hummerbold i kadaif med mayonnaise
Hummerragout
Hvidløgsgratineret Jomfruhummerhaler
Samosa med taskekrabbe og mangochutney

3. servering
Rødtunge med røget bakskuld
Stegt rødtunge med sprød toast & purløg
Slethvar med vindruer og Noilly Prat sauce
Stegt slethvar med tomatsalsa

4. servering
Fish & chips med pighvar på pind med tatarsauce
Pighvar med Karl Johansauce
Bagt helleflynder med nøddepanade
Helleflyndermedaillon med toast og ørredrogn & beurre bl.

5. servering
Confit af and med rødkål, balsamico og pommes pailles
Rillette af and med sprøde svær og små tern af drueagurker
Farseret vagtellår med pommes gaufrette
Vagtelbrystmed æble- sellerisalat og valnødder

6. servering
Kirsebærflødeis med sprød mandeltop
Chokoladeskål med ris á la mande og risflager
Vandbakkelse med revet skal af appelsin- og mousse
Appelsin – brownie – chokoladeskål (surprise)

Kaffe & te

Pris pr. kuvert kr. 1195,-