Julemenu 2017

Denne menu serveres fredag og lørdag fra 17. november til og med 22. december.

Ankomst kl. 18.30

1. servering

Knivmusling med krabbesalat

Roulade af røget laks med rygeost

Østers naturel med caviar

Kammusling med lakserogn

2. servering

Skaldyrsbold med aioli

Skaldyrssuppe med skum af gedeost

Kongekrabbe i bickdej med citronmayonnaise

Rødtungeroulade med jomfruhummer i basilikumsauce

3. servering

Rødtunge med kørvelsauce og fennikelsalat

Rødtunge med røget torsk, spinat og purløgssauce

Kulmule med tomat, tuile og urter

Stegt kulmule med pano og spicy sauce

4. servering

Pighvar med svampe, skorzonerødder og trøffelsauce

Pighvar med hummernage, ingefær og citron

Havtaske med pancetta og krydderurter

Havtaske  med sprød skorpe, soltørrede tomater og oliven

5. servering

Ballotine af and med sauce bigarade og pommes pailles

Rillette af and med sprøde svær og cornichoner

Ristet andelever med figner og sherrysirup

Confit af andelår med balsamico glaseret rødkål

Stilton med syltet pære og ingefær

6. servering

Glaseret pandekage med citroncréme

Riz a la mande i chokoladerør med kirsebærsauce

Orangekage med appelsincoulis og orangeis

Nougatis i chokoladeskål med knas og creme

Pris pr. menu kr. 1195,

Vinmenu – 7 glas – kr. 795,-