Nytårsmenu 2017

Aperitif:
Vin: Champagne “Blanc de Blancs“, José Dhondt – á Grand Cru d’Oger  (kr. 298,- pr. fl.)

1. ret
Ballotine af skaldyr med stegte gambas, kammuslinger, sprød toast og ingefærdressing

Vin: Riesling, Weingut Dreissigacker, Rheinhessen (kr. 148,- pr. fl.)

2. ret
Rødtungepaupiette med fennikel, tomat og crémet basilikumsauce

Vin: Comtesse Madelaine, Chateau de Montfaucon, Lirac/Rhon (kr. 158,- pr. fl.)

3. ret
Kalvemedaillon med morkelsauce, sellerisalat, stampede kartofler med krydderurter i filodej,
crûdité af rodfrugter med perlebyg og haricots verts

Vin: Rosso di Montalcino, Sesti, Toscana (kr. 198,- pr. fl.)

4. ret
Forskellige, franske oste med valnødder og abrikoser
Forskellige franske oste med oliven, pærechutney og sprøde brød

Vin: “Soyeux”, Dominique Andiran, Cotes de Gascogne  (kr. 188,- pr fl.)

5. ret
Hvid chokoladecréme med ristet kokos i sprød skål,  marengs, ananasis og
rommarineret ananas

Vin: “Kabir”, Donnafugata, Pantelleria/Sicilien (kr. 228,- pr. fl.)

Kransekagebobler

Vin: Champagne “Demi-Sec Tradition”, J.Charpentier, Villers-Sous-Chatillon (kr. 238,- pr. fl.)

3 retter kr. 455,-

4 retter kr. 565,-

5 retter kr. 655,-

Afhentning af nytårsmenuen den 31.12. mellem kl. 13.00 og 16.00, hvor vi byder på et lille glas …

Ring og bestil på tlf.  65 32 32 33 inden den 22. december eller på mail bestilling@rudolf-mathis.dk senest den 30. december 2017