Nytårsmenu 2019

Aperitif:
Vin: Champagne “Blanc de Blancs“, José Dhondt – á Grand Cru d’Oger  (kr. 298,- pr. fl.)

1. ret
Terrine af kulmule og kongekrabbe med urtemayonnaise, sprød butterdej, Gambas, grøn salat og vinaigrette

Vin: Riesling, ”Fass 1” Weingut Lauer, Saar  (kr. 178,- pr. fl.)

2. ret
Dampet rødtunge med spinat, bruschetta, tomat, basilikumcréme

Vin: Macon-Vergisson “Sur la Roche” Domain Eric Forest  (kr. 198,- pr. fl.)

3. ret
Kalvemørbrad, svampecrépinette, kartoffel i brickdej, bønnetærte og svampesauce

Vin: Barbera d’Alba, Superiore “Donna Elena” Cascina delle Rose, Piemonte (kr. 198,- pr. fl.)

4. ret
Franske oste med hybenkompot og syltede valnødder

Vin: No. 53, La Grange aux Bellens, Anjou 2016  (kr. 168,- pr fl.)

5. ret
Chokoladefondant med pære, frossen mintmousse med chokoladestykker

Vin: Monbazillac, Chateau Barouillet, Bergerac (kr. 148,- pr. fl.)

Kransekagebobler

Vin: Champagne “Demi-Sec Tradition”, J.Charpentier, Villers-Sous-Chatillon (kr. 238,- pr. fl.)

Afhentning af nytårsmenuen den 31.12. mellem kl. 13.00 og 16.00, hvor vi byder på et lille glas …

Bestil på tlf.  65 32 32 33 eller på mail bestilling@rudolf-mathis.dk senest den 30. december 2019