Nytårsmenu 2019

Aperitif:
Vin: Champagne “Blanc de Blancs“, José Dhondt – á Grand Cru d’Oger  (kr. 298,- pr. fl.)

1. ret
Terrine af kulmule og kongekrabbe med urtemayonnaise, sprød butterdej, Gambas, grøn salat og vinaigrette (kr. 120,- pr. person)

Vin: Grüner-Veltliner “Federspiel”, Rudi Pichler, Wachau (kr. 179,- pr. fl.)

2. ret
Dampet rødtunge med spinat, bruschetta, tomat, basilikumcréme (kr. 120,- pr. person)

Vin: Cuvée Lais, Oliveíer Pithon, Côtes Catalanes (kr. 189,- pr. fl.)

3. ret
Kalvemørbrad, svampecrépinette, kartoffel i brickdej, bønnetærte og svampesauce (kr. 225,- pr. person)

Vin: Rosso di Montalcino, Le Ragnaie, Toscana (kr. 219,- pr. fl.)

4. ret
Franske oste med hybenkompot og syltede valnødder (kr. 110,- pr. person)

Vin: Pinot Gris, Grand Cru Altenberg, Roland Schmitt, Alsace  (kr. 199,- pr fl.)

5. ret
Chokoladefondant med pære, frossen mintmousse med chokoladestykker (kr. 110,- pr. person)

Vin: Banyuls “Rimage”, Domaine La Tour Vieille, Roussillon (kr. 159,- pr. fl.)

Kransekagebobler

Vin: Champagne “Demi-Sec Tradition”, J.Charpentier, Villers-Sous-Chatillon (kr. 239,- pr. fl.)

Afhentning af nytårsmenuen den 31.12. mellem kl. 13.00 og 16.00, hvor vi byder på et lille glas …

Bestil på tlf.  65 32 32 33 eller på mail bestilling@rudolf-mathis.dk senest den 30. december 2019