Nytårsmenu ud af huset 2017

1. ret

Ballotine af skaldyr med stegte gambas, kammuslinger, sprød toast og ingefærdressing

2. ret

Rødtungepaupiette med fennikel, tomat og crémet basilikumsauce

3. ret

Kalvemedaillon med morkelsauce, sellerisalat, stampede kartofler med krydderurter i filodej,

crûdité af rodfrugter med perlebyg og haricots verts

4. ret

Forskellige, franske oste med valnødder og abrikoser

5. ret

Hvid chokoladecréme med ristet kokos i sprød skål,  marengs, ananasis og

rommarineret ananas

 

Pris:

3 retter á kr. 455,-

4 retter á kr. 565,-

5 retter á kr. 655,-

 

Menuen afhentes den 31/12 mellem kl. 13.00 og 16.00.

Der vil i år blive mulighed for at betale forud og dermed undgå køen….

 

Julemenu – 24 retter i 6 serveringer – 2017

1. servering

Knivmusling med krabbesalat

Roulade af røget laks med rygeost

Østers naturel med caviar

Kammusling med lakserogn

 

2. servering

Skaldyrsbold med aioli

Skaldyrssuppe med skum af gedeost

Kongekrabbe i bickdej med citronmayonnaise

Rødtungeroulade med jomfruhummer i basilikumsauce

 

3. servering

Rødtunge med kørvelsauce og fennikelsalat

Rødtunge med røget torsk, spinat og purløgssauce

Kulmule med tomat, tuile og urter

Stegt kulmule med pano og spicy sauce

 

4. servering

Pighvar med svampe, skorzonerødder og trøffelsauce

Pighvar med hummernage, ingefær og citron

Havtaske med pancetta og krydderurter

Havtaske  med sprød skorpe, soltørrede tomater og oliven

 

5. servering

Ballotine af and med sauce bigarade og pommes pailles

Rillette af and med sprøde svær og cornichoner

Ristet andelever med figner og sherrysirup

Confit af andelår med balsamico glaseret rødkål

 

Stilton med syltet pære og ingefær

 

6. servering

Glaseret pandekage med citroncréme

Riz a la mande i chokoladerør med kirsebærsauce

Orangekage med appelsincoulis og orangeis

Nougatis i chokoladeskål med knas og creme

 

Pris pr. menu kr. 1195,

Vinmenu – 7 glas – kr. 795,-

Eventkalender 2017

Restauranten åbner 3. marts 2017

Kokkeskole
8., 15., 22., 29. marts

Påskesøndag
16. april
Restauranten er åben

Skaldyrsarrangement
Fredag den 5. maj
med bobler og skønne vine
i samarbejde med Jakob Johansen fra Niche Vine

Pinsesøndag
4. juni
Restauranten er åben

Alsaceaften
8. september

Kokketræf
Søndag den 17. september
6 kokke i køkkenet

Bourgognearrangement
6. oktober
i samarbejde med
Allan Jørgensen fra Theis Vine

Kokkeskole
1., 8., 15., 22., 29. november

Temaaftener
i november
Hver torsdag kl. 18.30
Nærmere program følger

Julemenu
18. november – 22. december
Hver fredag og lørdag

Nytårsmenu ud af huset
31. december
Afhentes mellem
kl. 12.30 og 15.00