2018

Kokkeskole
Onsdag den 7., 14., 21. og  28. november

Temaaftener i november i selskab med Nils-Peter Holm
Hver torsdag kl. 18.30
alle aftener er udsolgte

29. november med Jesper Sivebæk.
(Læs mere på www.jespersivebaek.com)

Julemenu
Fra fredag den 23. november – 22. december

Nytårsmenu
ud af huset
31. december
Afhentes mellem
kl. 13.00 og 16.00

2019

Vi åbner den 1. marts
for den 35. sæson

Kokkeskole
Onsdag den 6., 13., 20., og 27. marts
En dag i køkkenet med kokkene

En aften med lidt fisk og meget ost
med Y. A. Ost
14. marts, kl. 18.30

Påskesøndag
21. april
Restauranten er åben

Skaldyrsarrangement
3. maj, kl. 18.30
med bobler og gode vine

Wine Makers Dinner
10. maj, kl. 18.30
Tyske vine i samarbejde
med Per Mølgaard

Store Fiskeaften
6. september, kl. 18.30

Bourgognearrangment
4. oktober, kl. 18.30

Wine Makers Dinner
1. november, kl. 18.30
Champagne i samarbejde
med Per Mølgaard

Kokkeskole
Onsdag den 6., 13., 20., og 27. november
En dag i køkkenet med kokkene

Temaaftener i november
Hver torsdag kl. 18.30

Julemenu med 24-retter
Fra fredag den 22. november – 21. december
Alle fredage og lørdage

Nytårsmenu ud af huset
31. december