Julemenu

Forretter

Indbagt skaldyrsbisque med krabbetimbale

Rødtunge med bruschetta og tørret parmaskinke

Ristet sandart med savoykål og havesyre

Hovedretter

Fisk fra gril med bagte tomater, julesalat og sauce beurre blanc

eller

Farseret fasanbryst med sprød skorpe, svampe, pommes noisettes og portvinssauce

Ost/dessert

 Vacherin Mont d’Or med syltede valnødder og kvæder

Krydderkage med appelsin, rosiner og dadler, sprød blondekurv med kanel og brændt, hvid chokolade

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 445,

(forret/hovedret/ost eller dessert)

4 retter kr. 595,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 695,-/5 vine kr. 645,-

6 retter kr. 795,-/6 vine kr 745,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

6 retter

Vinmenu med ét glas vin ti hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1695,-

(sælges kun til hele bordet)