December menu

Tirsdag – Onsdag – Torsdag

Fredag og lørdag   

24 retter i 6 serveringer

se under julemenu

 

Forretter

Carpaccio af havtaske med ristet kammusling og citrusolie

Rødtungepaupiette med hummermousse, bisque og blondetuile

Pighvar med jordskokker, chips & Karl Johan svampesauce

Hovedret

Fisk fra brændegrillen, æbler, selleri, pommes Anna og sauce beurre blanc

Dessert

Kirsebærflødeis med sprød mandeltop

Riz á la mande med kirsebær og sprød risflage

Vandbakkelse med appelsinmousse

Brownie med krydret juleis

 

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

Tilvalg

Franske oste med tilbehør kr. 135,-

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)