Martsmenu 2020

 

Suppe med rødmulle, skaldyr, tortelini, citrongræs og ingefær

 

Ristet kammusling med jordskokker og letrøget sauce

 

Rødtunge med svampeduxelle, spinat og trøffelsauce

 

Fisk fra brændegrillen med årstidens grønt og sauce beurre blanc

 

Chokoladetærte med sprødt låg, moccais, sprød tuiles og syltede pære

 

3 retter kr. 575,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 675,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 775,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

Tilvalg

Ostetært med karameliserede løg og Comtéost  kr. 135,-

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Aperitif og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1535,-

(sælges kun til hele bordet) 

 Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores 35. jubilæumsår