Augustmenu 2020

Salat med kongekrabbe, hummer og rosa grape

Dampet helleflynder med forårsløg, muslinger og sauce nage

Ristet havtaske med oliven, sprøde hvidløgschips og pimentsauce

Fisk fra brændegrillen med grov kartoffelmos, ristede kantareller og sauce beurre blanc

Kirsebær cheescake med sorbet af fromage fraiche og kirsebær 

 

3 retter kr. 575,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 675,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 775,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

Tilvalg

Friske gedemælksoste med oliven og tapanade  kr. 135,-

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Aperitif og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1535,-

(sælges kun til hele bordet) 

 Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores 35. jubilæumsår

 

Søndagsåben både frokost og aften indtil den 9. august

Hver søndag serveres en 3-retters menu med forret, hovedret og dessert.