Juni menu 2019

Forretter

Hvide og vilde asparges, friskpillede fjordrejer, parmesanflager, vagtelæg og basilikumskum

Medaillon af helleflynder med blondetuile, røget bakskuld og crûdité af radiser

Hovedretter

Grillede fisk med bagt spidskål, friske ærter, sprød pancetta og nye kartofler

eller

Sommerbuk i butterdej med kantareller, forårsløg, grønne asparges og créme sauce

Ost/dessert

 Franske ko- og fåremælksoste med stikkelsbærkompot

Jordbærtærte med hyldeblomstcréme, parfait af hyldeblomst og jordbærsorbet

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 445,-

(forret, hovedret, ost eller dessert)

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 495,-

(forret, forret & hovedret)

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)