Åbningsmenu 1. marts 2019

Forretter

Carpaccio af havtaske og kammuslinger med lime, krydderurtemayonnaise og salat

Kulmule med røget stenbider, steniderrogn og purløgschiffon

Rødtunge med sprød skorpe, tomat, syltede løg og lys jus

Hovedretter

Fisk fra brændegrillen, brandade med pancetta, brickdej med svampe og sauce beurre blanc med havsalat

eller

Farseret vagtelbryst med rodfrugter, kartoffeltærte og vindruesauce

Ost/dessert

 Frisk gedemælksost med krydderurter, sellerisalat og fladbrød

Fragilité med nougat og saltet karamel, hasselnøddeis og bagt hvid chokolade

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 445,

(forret/hovedret/ost eller dessert)

4 retter kr. 595,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 695,-/5 vine kr. 645,-

6 retter kr. 795,-/6 vine kr 745,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

6 retter

Vinmenu med ét glas vin ti hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1695,-

(sælges kun til hele bordet)