Aprilmenu 2019

Forretter

Rødtunge og hummer på sprød toast med basilikumsauce

Slethvar med muslinger, konkylier, crûdité af fennikel og sauce nage

Ristet torskeryg med spinat, sprøde kapersblomster og ramsløgssauce

Hovedretter

Grillede fisk med ratatouille, artiskok, risotto og sauce beurre blanc

eller

Lammeryg med asparges, kartoffelgarniture med Vesterhavsost, svampe og sauce med krydderurter

Ost/dessert

 Frisk gedemælksost med bagt tomat, ristede pinjekerner og oliventapanade

Citrontærte med brændt marengs, Limoncellosorbet og chokoladeskal med créme

 

3 retter kr. 495,-/3 vine kr. 445,

(forret/hovedret/ost eller dessert)

4 retter kr. 595,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 695,-/5 vine kr. 645,-

6 retter kr. 795,-/6 vine kr 745,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

6 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1695,-

(sælges kun til hele bordet)