Aftenmenu oktober

Forretter

Dampet rødtunge i mild skaldyrsbisque, hummer og urter

Havtaske med jordskokkepuré, chips, hollandaise med brunet smør, soya og ristede hasselnødder 

Hovedretter

Grillede fisk med syltet havtorn, gulerod, pommes fondant og sauce beurre blanc

eller

Dådyrryg, rosenkålsblade med tyttebær, kartoffelpuré, svampe og Madeirasauce

Ost/dessert

Franske oste med kvædekompot og syltede valnødder

Æblesorbet, æble- kanelkage, crumble og karamelcréme

3 retter kr. 595,-/3 vine kr. 445,

4 retter kr. 695,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 795,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin ti hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1495,-

(sælges kun til hele bordet)