August menu

Forretter

Jomfruhummer med taskekrabbesalat, avokado og mayonnaise med saltet citron

St. Petersfisk med courgette, tomat, citrongræs og kaviar

Hovedret

Grillede fisk med sprøde, marinerede sommergrønsager, kantareller,

stampede kartofler med basilikum og sauce beurre blanc

Ost/dessert

 Double- og triple crémeoste med hybenkompot og sprøde flager

Fragilité med limecréme, hindbær, mandelkurv med fersken og hindbærsorbet

 

3 retter kr. 565,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 665,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 765,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1515,-

(sælges kun til hele bordet)