Martsmenu 2020

 

Consommé med rødmulle, skaldyr og ravioli

 

Ristet kammusling med jordskokker og letrøget sauce

 

Rødtunge med duxelle, trøfler og trøffelsauce

 

Fisk fra brændegrillen med årstidens grønt og sauce beurre blanc

 

Créme Brûlée med chokolade, moccais, sprød tuile og syltede pære

 

3 retter kr. 575,-/3 vine kr. 445,-

4 retter kr. 675,-/4 vine kr. 545,-

5 retter kr. 775,-/5 vine kr. 645,-

Til vinmenuen serveres ét glas vin til hver ret

 

Tilvalg

Ostetært med karameliserede løg og Comtéost  kr. 135,-

 

En aften på Rudolf Mathis med det hele

Champagne og appetizer

5 retter

Vinmenu med ét glas vin til hver ret

Kaffe og petits fours

Pris pr kuvert kr. 1535,-

(sælges kun til hele bordet) 

 Vi glæder os til at byde jer velkommen til vores 35. jubilæumsår