Frokostmenu

 

Salat med kongekrabbe, hummer og rosa grape

Dampet helleflynder med forårsløg, muslinger og sauce nage

Fisk fra brændegrillen med grov kartoffelmos, ristede kantareller og sauce beurre blanc

Kirsebær cheesecake med sorbet af kirsebær og fromage blanc

 

Menu Priser
3 Retter kr. 455,-

(forret/hovedret/dessert)

3 retter kr. 505,-

(forret/forret/hovedret)

4 Retter kr. 560,-

Rudolf Mathis 2 klassikere

Hjemmerøget økologisk laks med rygeostcréme og citron
Kr. 180,-

Rødspætte Rudolf Mathis med årstidens grønt og sauce beurre blanc
Kr. 315,-

 

Søndagsåben indtil 9. august frokost og aften

3-retters menu til frokost består af 3 retter med forret, hovedret og dessert.

Derudover kan Rudolf Mathis rødspætte og røget laks købes som á la carte retter.