Nytårsmenu 2018

Aperitif:
Vin: Champagne “Blanc de Blancs“, José Dhondt – á Grand Cru d’Oger  (kr. 298,- pr. fl.)

1. ret
Torske-hummersalat i sprød kurv med soya og citrus

Vin: Riesling, ”Fass 1” Weingut Lauer, Saar  (kr. 178,- pr. fl.)

2. ret
Bagt helleflynder med nøddepanade,
æble-druesalat og Karl Johan svampesauce

Vin: Macon-Vergisson “Sur la Roche” Domain Eric Forest  (kr. 198,- pr. fl.)

3. ret
Kalvemedaillon og perlehøneballotine med trøfler, svampe-jordskokketærte
og duchesse med selleri og tyttebær

Vin: Barbera d’Alba, Superiore “Donna Elena” Cascina delle Rose, Piemonte (kr. 198,- pr. fl.)

4. ret
Forskellige franske oste med oliven, blommechutney og sprøde brød

Vin: No. 53, La Grange aux Bellens, Anjou 2016  (kr. 168,- pr fl.)

5. ret
Lys og mørk chokolademoussekage med sprøde Valrhonachokoladekugler
og frisk salat af appelsin og clementin

Vin: Monbazillac, Chateau Barouillet, Bergerac (kr. 148,- pr. fl.)

Kransekagebobler

Vin: Champagne “Demi-Sec Tradition”, J.Charpentier, Villers-Sous-Chatillon (kr. 238,- pr. fl.)

Afhentning af nytårsmenuen den 31.12. mellem kl. 13.00 og 16.00, hvor vi byder på et lille glas …

Bestil på tlf.  65 32 32 33 eller på mail bestilling@rudolf-mathis.dk senest den 30. december 2018

Priser

3 retter 475 kr

4 retter 575 kr

5 retter 675 kr