Om Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis er en restaurant fyldt med atmosfære beliggende i det særlige fiskermiljø i hjertet af Kerteminde med havneindløbets pulsåre lige uden for vinduerne. På Restaurant Rudolf Mathis sidder man så at sige helt ude ved vandkanten.

"“Vi husker den prægtige mad og den glade betjening på Rudolf Mathis, der er og bliver et af Danmarks bedste spisesteder." "

− Birgitte Grue B.T. 16. juni 2006

Bogen om Rudolf Mathis

Bogen er fuld af inspirerende billeder og et stort udvalg af opskrifter på de retter, som har gjort restauranten kendt som en af de bedste i landet. Desuden giver bogen et indblik i hverdagen på restauranten og blandt dens medarbejdere. I tilgift får man talrige smukke fotos såvel fra byen, som fra den vidunderlige natur omkring Kerteminde. Bogen er klassisk og enkel i sin opsætning, og der er lagt stor vægt på det æstetiske. Billederne skal først og fremmest mætte øjet og inspirere til et godt måltid mad.

Puk Lyskjær Larsen, Restaurant Rudolf Mathis, Kerteminde, har tidligere udgivet “Fem kokkehuer” sammen med Jean-Louis Lieffroy, Christian Bind, Michel Michaud og Jens Peter Kolbeck.

Læs mere om bogen her

Historien om Rudolf Mathis

Restaurant Rudolf Mathis åbnede i 1985 og blev bygget på fundamentet af et gammelt fiskerhus, som havde tilhørt Puk’s oldefædre. Restauranten er opkaldt efter oldefædrene: Niels Mathis og Hans Rudolf Pedersen. Mathis var fiskehandler og Rudolf var fisker. De var begge knyttet til Kertemindes fiskeri og havde deres gang lige netop dér, hvor restauranten ligger i dag.

Læs mere her

Andre gode spisesteder

Vi kan anbefale følgende restauranter i Danmark:

Restaurant Lieffroy, Nyborg
Hesselet Hotel, Nyborg
Munkebo Kro, Munkebo
Falsled Kro, v/Faaborg
Babette, Vordingborg
Le Sommelier, København
Restaurant Bind, Kruså