Fisk- og skaldyrsaften

Fredag den 3. maj, kl. 18.00

I samarbejde med Østjysk Vinforsyning med Hanne Wind.

Østers naturel med Baerii Kaviar

Gratineret østers

Østers med persille og citron

Vin: Rathfinny Blanc de Blanc, Sussex, England

Hvide asparges med citronmayonnaise og fjordrejer fra Kerteminde

Vin: Weisser Burgunder, BIO, Baden, Weingut Rieger, 2022

Kammusling i skal og kammuslingetatar med  jernurtsorbet

Vin: Albarino, Rosal, Quinta de cáuselo, Rias Baixas, Spanien 2022

Rødtunge/søtunge med stegte jomfruhummerhaler og sauce nage med ingefær

Vin: Grauer burgunder Bermersheim, Rheinhessen, 2020

 

Havtaskemedaillon, taskekrabbe, mango og chili

Vin: Riesling dry Lemelson, Oregon, 2022

Grillet pighvar med tomatkompot, blæksprutte, grillet fennikel og sauce beurre blanc

Vin:  Pinot Noir, Leo Steen, Californien, 2022 

Kaffe med citrontærte

Pris kr. 1995,- for menu og et glas vin til hver ret.