Fisk- og skaldyrsaften
Fredag den 3. maj, kl. 18.00
I samarbejde med Østjysk Vinforsyning med Hanne Wind.
Østers naturel med Baerii Kaviar
Gratineret østers
Østers med persille og citron
Vin: Rathfinny Blanc de Blanc, Sussex, England
Hvide asparges med citronmayonnaise og fjordrejer fra Kerteminde
Vin: Weisser Burgunder, BIO, Baden, Weingut Rieger, 2022
Kammusling i skal og kammuslingetatar med jernurtsorbet
Vin: Albarino, Rosal, Quinta de cáuselo, Rias Baixas, Spanien 2022
Rødtunge/søtunge med stegte jomfruhummerhaler og sauce nage med ingefær
Vin: Grauer burgunder Bermersheim, Rheinhessen, 2020
Havtaskemedaillon, taskekrabbe, mango og chili
Vin: Riesling dry Lemelson, Oregon, 2022
Grillet pighvar med tomatkompot, blæksprutte, grillet fennikel og sauce beurre blanc
Vin: Pinot Noir, Leo Steen, Californien, 2022
Kaffe med citrontærte
Pris kr. 1995,- for menu og et glas vin til hver ret.