Vores menu
FROKOSTMENU
3 Retter
Gratineret jomfruhummer med lange i panko og ramsløgssifon
Fisk fra brændegrillen med forårsløg, indbagt kartoffel og sauce beurre blanc
Rabarberdessert med ristede mandler og rabarbersorbet
Pris pr. menu kr. 585,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget laks med hjemmerørt rygeostcreme og salat kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr.345,-
AFTENMENU
April til d. 3. maj
Forretter
Citrus marineret helleflynder med persillevinaigrette og gulerods pannacotta
Gratineret jomfruhummer med lange i panko og ramsløgssifon
Stegt pighvar på sprød hjertesalat og brøndkarsesauce
Hovedret
Fisk fra brændegrillen med forårsløg, indbagt kartoffel og sauce beurre blanc
Dessert
Rabarberdessert med ristede mandler og rabarber sorbet
Tilvalg af franske oste kr. 175,-
Franske gedemælksoste med tapenade og basilikumgrissini
$5 retter kr. 865,-
/
$5 vine kr. 745,-
3 retter kr. 665,-/ 3 vine kr. 545,-
4 retter kr. 765,-/ 4 vine kr. 645,-
$5 retter kr. 865,-
/
$5 vine kr. 745,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1875,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret, mineralvand og kaffe med petits fours)
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.