Vores menu
Oktober
Tre-retters menu
Dampet kulmule, skorzonerødder og sauce nage med citrongræs og galanga
Fisk fra brændegrillen med blæksprutte, palmekål, pommes Anna og sauce beurre rouge
Strudel med blomme og æble, créme Anglaise og Armagnacis
Pris pr. menu 595,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget Laks med hjemmerørt rygeostcréme, salat og rugbrødschips kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr. 345,-
Information
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden
Forretter
Hummer og rødtunge i hummerbouillon med urter
Dampet kulmule, skorzonerødder og sauce nage med citrongræs og galanga
Havtaskemedaillon en croute med bøgehatte og crémesauce
Hovedret
Fisk fra brændegrillen med blæksprutte, palmekål, pommes Anna og sauce beurre rouge
Dessert
Strudel med blomme og æble, créme Anglaise og Armagnacis
Priser
3 retter kr. 695,-/ 3 vine kr. 565,-
(Forret, hovedret, dessert)
4 retter kr. 850,-/ 4 vine kr. 695,-
5 retter kr. 950,-/ 5 vine kr. 795,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 2055,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret,
og kaffe med petits fours)
Tilvalg af franske oste kr. 195,-
Indbagt Münsterost med pæregarniture
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden

