Vores menu
September
Tre-retters menu
Dampet rødtunge med Karl Johansvampe sauce
Fisk fra brændegrillen med spæde rodfrugter, kartoffel fondant og sauce beurre blanc med jernurt
Brombær dessert med skyris og hasselnødde crunch
Pris pr. menu 595,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget Laks med hjemmerørt rygeostcréme, salat og rugbrødschips kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr. 345,-
Information
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden
Forretter
Let stegt ørred fra Vejle Ådal med soya, sesam og citron
Pighvar med hummer, Karl Johan svampe, jordskokker og hollandaisesauce
Sandart med syltede tomat, friske hasselnødder og sauce verte
Hovedret
Fisk fra brændegrillen med spæde rodfrugter, kartoffel fondant og sauce beurre blanc med jernurt
Dessert
Brombær dessert med skyris og hasselnødde crunch
Priser
3 retter kr. 695,-/ 3 vine kr. 565,-
(Forret, hovedret, dessert)
4 retter kr. 850,-/ 4 vine kr. 695,-
5 retter kr. 950,-/ 5 vine kr. 795,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 2055,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret,
og kaffe med petits fours)
Tilvalg af franske oste kr. 195,-
Franske double crème oste med syltede druer og ristede hasselnødder
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.
Ved bordbestilling til 6 personer eller flere bedes I bestille menuen på forhånden