Vores menu
Frokostmenu
Kulmule med spinat, lotusrod og kantareller
Fisk fra brændegrillen med artiskok, ribs og sauce beurre blanc
Karameliseret butterdejsfragilité med abrikoscréme og lavendelis
Pris pr. menu 595,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget Laks med hjemmerørt rygeostcréme, salat og rugbrødschips kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr. 345,-
Information
Ved bordbestilling på 6 personer og flere, bedes i bestille menuen på forhånden
Aftenmenu
Juli
Forretter
Ceviche af kammusling med daikon, yuzu og tapioca
Kulmule med spinat, lotusrod og kantareller
Knurhane med ristet blomkål, ærtepuré og dashi
Hovedret
Fisk fra brændegrillen med artiskok, ribs og sauce beurre blanc
Dessert
Karameliseret butterdejsfragilité med abrikoscréme og lavendelis
$5 retter kr. 895,-
/
$5 vine kr. 765,-
3 retter kr. 695,-/ 3 vine kr. 565,-
4 retter kr. 795,-/ 4 vine kr. 665,-
$5 retter kr. 895,-
/
$5 vine kr. 765,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1895,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret,
og kaffe med petits fours)
Franske double crème oste med syltede druer og ristede hasselnødder
Tilvalg af franske oste kr.
175,-
Franske double crème oste med syltede druer og ristede hasselnødder
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.
Ved bordbestilling på 6 personer og flere, bedes i bestille menuen på forhånden