Vores menu
Frokostmenu
Havtaskemedaillon med knivmusling og sauce verte med rucola og pinjekerner
Fisk fra brændegrillen med spidskål, grønne asparges i tærteskal og basilikum sauce beurre blanc
Jordbærtiramisu med pistacieis og jordbær
Pris pr. menu 595,-
Tilhørende Vinmenu kr. 545,-
A la Carté
Koldrøget Laks med hjemmerørt rygeostcréme, salat og rugbrødschips kr. 245,-
Rødspætte Rudolf Mathis med årtidens grønt og sauce beurre blanc kr. 345,-
Information
Ved bordbestilling på 6 personer og flere, bedes i bestille menuen på forhånden
Aftenmenu
Juni
Mousse af kuller med saltet agurk, skaldyr og agurkeskum
Havtaskemedaillon med knivmusling og sauce verte med rucola og pinjekerner
Bagt pighvar med soltørret tomatsmør, stegt jomfruhummer og kartoffelchips
Hovedret
Fisk fra brændegrillen med spidskål, grønne asparges i tærteskal og basilikum sauce beurre blanc
Dessert
Jordbærtiramisu med pistacieis og jordbær
$5 retter kr. 895,-
/
$5 vine kr. 765,-
3 retter kr. 695,-/ 3 vine kr. 565,-
4 retter kr. 795,-/ 4 vine kr. 665,-
$5 retter kr. 895,-
/
$5 vine kr. 765,-
En aften på Rudolf Mathis med det hele kr. 1895,-
(Champagne, 5 retter med et glas vin til hver ret,
og kaffe med petits fours)
Information
Da vi ikke har á la carte om aftenen, skal man minimum bestille 3 retter.
Ved bordbestilling på 6 personer og flere, bedes i bestille menuen på forhånden
Tilvalg af franske oste kr 175,-
Franske fåremælksoste med citron - hyldeblomst puré