Kom og vær kok på restaurant Rudolf Mathis

Program for kokkeskolen

Kl. 12.00 - Ankomst til Rudolf Mathis
Der serveres en let frokost med vin. Man hilser på kokkene og får introduktion til den 5 retters menu.

Kl. ca. 13.15
Vi går i gang i køkkenet, hvor alle 8 deltagere er med til at forbedrede og klargøre aftenens menu. Der bliver mulighed for at filetere fisk, få kendskab til grundsaucer m.m.

Kl. 17.00
Ledsagere ankommer til restauranten.
Der vil blive serveret et glas champagne samt appetizer, inden vi går til bords

Kl. 17.30
Alle går til bords, deltagerne anretter hver enkelte ret sammen i køkkenet.

Der serveres vinmenu til de 5 retter.

Kl. 22.00
En dejlig dag på Rudolf Mathis afrundes med kaffe og petit fours.

Pris og tilmelding
2800 kr. pr. person og 700 kr. for en ledsager.
bestilling@rudolf-mathis.dk

Datoer for kokkeskolen findes under eventkalenderen.

Kokkeskole på Restaurant Rudolf Mathis onsdage i marts og onsdage i november.