Fisk- og skaldyrsaften

Fredag den 9. maj, kl. 18.00
I samarbejde med Østjysk Vinforsyning med Hanne Wind

Appetizer

Kammuslingtatar med lime og ristet kammusling
Vin: Quartet Roederer, Californien

Sprød pude med hummersalat, frisk mango og mild chili
Vin: Spring Marcel Deiss, Alsace 2018

Dampet søtunge med østersravioli, strandkveller og champagnesauce
Vin: Albarino, Barbuntin, Spanien 2023

Kongekrabbe med hvide asparges, torskeryg og sauce mousseline
Vin: Rahoul blanc, Bordeaux 2020

Ristet jomfruhummerhale, sprød kartoffel og jus
Vin: Coteaux du bourguignon Bouzereau, Mersault 2022

Grillet pighvar med røget musling og sauce beurre rouge
Vin: Comte de Lupe LC, Bourgogne 2021

Kaffe med grand four
Vacherin med hindbær og vanilje

Menu kr. 1295,-
Vinmenu kr. 800,- (1 glas vin til hver ret)