40 års Jubilæums menu
1.
Østers, glaskålsravioli, kaviar
Grøn musling, krabbesalat
Fjordrejer, rugbrød, citrus mayonnaise
Kammusling ceviche, strandkveller
Tuntartar, avokado, soya, shiso urter
Stegt tun, sesam, vilde ris
Røget laks, rygeost, kartoffelchips
Gambas, panko, sur/sød sauce
2.
Strandsnegle, konkylie, saltet citron
Kammusling, citronmousseline
Gratineret jomfruhummer
Blæksprutte, hvidløg, piment d’espelette
Blåmusling, aioli
Hummer, havtaske, rosa grape, mynte, rød piment
3.
Rødtunge, brøndkarse mousseline
Rødtunge, tomatsalsa, basilikum
Rødtunge, purløgssauce
Kulmulemedaillon, hjertemuslinger, beurre blanc
Slethvar, røget agurk, vallesauce
Torsk, gulerødder, sauce nage
Pighvar, kadaif, rygeost, radiser
4.
Helleflynder, tangsmør, mandel
Pighvar farseret morkel
Pighvar, champignonduxelle, svampesauce
Pighvar, åben ravioli, grønne asparges, beurre rouge
Helleflynder, blæksprutte, rødvinssauce
5.
Brie de Meaux
Brin d’Amour
Gedeost, oliven, grissini
6.
Vacherin med hindbær, vanilleis, hindbærcoulis
Lys chokolademousse
Passionsfrugt, hvid chokoladekage
Rabarbertrifli
Kræmmerhus, jordbærsorbet
Menu kr. 1295,-
Vinmenu kr. 895,- (1 glas vin til hver ret)