Julemenu 2024 - 24. retter i 6 serveringer
Julemenu 2024
1.
Knivmusling, jernurtmayonnaise, brødcrouton
Blækspruttecevice med leche de tigre
Julesalat med varmrøget ørred og ørredrogn
Tun med agurk og wasabi créme
2.
Gratineret østers med hvidløgssmør og panko
Jomfruhummer i kadaif med hummermayonnaise
Havtaske med silderogn og mascaponecréme
Gambasrejer med mangochutney
3.
Dampet rødtunge med vagtelæg, kaviar og sauce på kalvefond
Stegt rødtunge med hummer og kærnemælks sauce
Rødtungepaupiette med jordskokker og trøffelsauce
Rødtunge fish and chips med tatarsauce
4.
Pighvar med æble og Karl Johan svampesauce
Stegt pighvar med kål og peberrodscreme
Kulmule med tomat, spinat og sauce beurre blanc
Grillet havtaske med pancetta, oliven, artiskok og sauce verte
5.
Dådyr med tyttebær og rødvinsglace
Syltet vagtel, confit af lår og selleriremoulade
And med Pommes duchesse og sauce bigarade
Samosa med syltede andekråser med sherrysirup
6.
Parfait med syltede kirsebær og ristede mandler
Chokoladeis med appelsin nougatin
Taco med dulceymousse og kanel
Appelsinkage med Grand Marnier créme
Der kan som udgangspunkt ikke ændres i menuen.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergener.
Pris pr. person kr. 1195,-/ 6 vine kr. 750,-
Bordbestilling til julemenuen på tlf. nr. 65 32 32 33 eller email bestilling@rudolf-mathis.dk