Julemenu 2024 - 24. retter i 6 serveringer

Julemenu 2024

1.

Knivmusling, jernurtmayonnaise, brødcrouton

Blækspruttecevice med leche de tigre

Julesalat med varmrøget ørred og ørredrogn

Tun med agurk og wasabi créme

2.

Gratineret østers med hvidløgssmør og panko

Jomfruhummer i kadaif med hummermayonnaise

Havtaske med silderogn og mascaponecréme

Gambasrejer med mangochutney

3.

Dampet rødtunge med vagtelæg, kaviar og sauce på kalvefond

Stegt rødtunge med hummer og kærnemælks sauce

Rødtungepaupiette med jordskokker og trøffelsauce

Rødtunge fish and chips med tatarsauce

4.

Pighvar med æble og Karl Johan svampesauce

Stegt pighvar med kål og peberrodscreme

Kulmule med tomat, spinat og sauce beurre blanc

Grillet havtaske med pancetta, oliven, artiskok og sauce verte

5.

Dådyr med tyttebær og rødvinsglace

Syltet vagtel, confit af lår og selleriremoulade

And med Pommes duchesse og sauce bigarade

Samosa med syltede andekråser med sherrysirup

6.

Parfait med syltede kirsebær og ristede mandler

Chokoladeis med appelsin nougatin

Taco med dulceymousse og kanel

Appelsinkage med Grand Marnier créme


Der kan som udgangspunkt ikke ændres i menuen.
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergener.

Pris pr. person kr. 1195,-/ 6 vine kr. 750,-
Bordbestilling til julemenuen på tlf. nr. 65 32 32 33 eller email bestilling@rudolf-mathis.dk