Bourgogne menu
Bourgogneaften 4. oktober 2024, kl. 18.00.
I samarbejde med Allan Jørgensen fra HJ.Hansen
Appetizer:
Amuse: Snegle som i Bourgogne med persille, hvidløg og sprødt brød
Crémant de Bourgogne, Magnum, Paul Delane
Tian af helleflynder og tatar af jomfruhummer med jernurt og citrus
2021 Chablis 1.er Crû, Vaillon, Domaine Christian Moreau
Stegt kammusling, knivmusling og kaviar med fennikel i muslingejus
2021 Chassagne- Montrachet Blanc, AOP, Alex Moreau
Hummer og pighvar med sprød brickdej og let bisque
2022 Puligny Montrachet 1.er Crû, Clavoillons, Domaine Alain Chavy
Grillet søtunge med kartoffelcroissant, trøffel og lys kalvebouillon
2021 Morey Saint Denis 1.er Crû, Domaine des Lambrays
Duebryst farseret med morkler, beder og morkelsauce
2020 Gevrey Chambertin, 1.er Crû, Les Champeaux, Domaine Philippe Leclerc
Nakke og kæbe af Iberico, jordskokke og sauce på Nuits Saint Georges
2012 Nuits Saint Georges 1.er Crû, Roncières, Domaine Robert Chevillon
Kaffe eller the med Gateau Marjolaine
Pris pr. kuvert inkl. 1 glas vin til hver ret kr. 2695,-