Bourgogne menu

Fredag den 3. oktober 2025
I samarbejde med H.J. Hansen


Appetizer

Gougéres med persillecréme og snegle
Små briocher med skinke og Epoissescréme
Tærte med ørredrogn og citrusmayonnaise
Vin: Crémant de Bourgogne, Vieux Collège

Cassolette med kammuslinger og frølår i syrlig juice
Vin: 2022 Aligoté Vieilles Vignes, Domaine Elodie Roy

Søtungefilet med hummer, sølvbeder og Chablis-sauce
Vin: 2023 Chablis Organic, Grand Crû, Les Clos, Domaine Christian Moreau

Stegt pighvar med Karl Johansvampe og jordskokker
Vin: 2023 Puligny Montrachet Les 8 climats, Domaine Alain Chavy

Poussin en croute med selleripuré
Vin: 2021 1. Crû, La Robardelle, Domaine Georges Glantenay & Fils

Farseret dueballotine, svampe og savoykål
Vin: 2021 Nuits St. Georges, Aux Perdrix, Domaine des Perdrix

Dådyrmedaillon, tranebær, skorzonerrødder og rødvinssauce
Vin: 2022 Gevrey Chambertin, 1. Crû, La Perrière, Domaine Jean-Michel Guillon

Kaffe/te med vanilleparfait med sprød kage

Pris pr. kuvert med ét glas vin til hver ret kr. 2695,-
UDSOLGT