Bourgogne menu

Bourgogneaften 4. oktober 2024, kl. 18.00.

I samarbejde med Allan Jørgensen fra HJ.Hansen

Appetizer:

Amuse: Snegle som i Bourgogne med persille, hvidløg og sprødt brød
Crémant de Bourgogne, Magnum, Paul Delane

Tian af helleflynder og tatar af jomfruhummer med jernurt og citrus
2021 Chablis 1.er Crû, Vaillon, Domaine Christian Moreau

Stegt kammusling, knivmusling og kaviar med fennikel i muslingejus
2021 Chassagne- Montrachet Blanc, AOP, Alex Moreau

Hummer og pighvar med sprød brickdej og let bisque
2022 Puligny Montrachet 1.er Crû, Clavoillons, Domaine Alain Chavy

Grillet søtunge med kartoffelcroissant, trøffel og lys kalvebouillon
2021 Morey Saint Denis 1.er Crû, Domaine des Lambrays

Duebryst farseret med morkler, beder og morkelsauce
2020 Gevrey Chambertin, 1.er Crû, Les Champeaux, Domaine Philippe Leclerc

Nakke og kæbe af Iberico, jordskokke og sauce på Nuits Saint Georges
2012 Nuits Saint Georges 1.er Crû, Roncières, Domaine Robert Chevillon

Kaffe eller the med Gateau Marjolaine

Pris pr. kuvert inkl. 1 glas vin til hver ret kr. 2695,-