Store Fiskeaften
Appetizer
Samosa med hummer og mangochutney
Vin: Champagne Pierre Nicolas
Variation af jomfruhummer
(tatar med kaviar - stegt jomfruhummerhale med tomat - indbagt jomfruhummer)
Vin: Grauer Burgunder trocken, Geil, Rheinhessen
Slethvar med gremolata og sauce på kærnemælk
Vin: Riesling trocken, Schloss Marienlay, Reichsgraf von Kesselstatt 2022
Pighvar med stegt kammusling og champagnesauce
Vin: Sauvignon Blanc, Fusional, Marlborough 2023
Dampet havtaske med safran og muslingebouillon
Vin: Chardonnay, Alois Lageder, Alto Adige 2023
Stegt havkat og blæksprutte i ratatouille
Vin: Grenache Noir, Syrah Rosé, Domaine Le Loup Bleu, Provence 2022
Grillet havbars med artiskokpuré, reduktion af vineddike fra Banyuls og rødvinssauce
Vin: Pinot Noir, La Métairie, Domaine de la Métairie d’Alon, Aude 2018
Kaffe/te og flødebolle med hindbær
Kr. 1895,- Pris pr. menu inkl. champagne og ét glas vin til hver ret